23 Temmuz 2013 Salı

New Star Soccer inceleme (ANDROID)


Oyun İncelemesi

New Star Soccer, Android marketten yaklaşık 1 dolara indirebileceğiniz bir rol yapma oyunudur.  Bu oyunda bir futbolcu hayatı yaşarsınız oyun içinde kız arkadaşınız, bir spor arabanız, bir villanız ve daha bir çok şey sizin olabilir. 


Oyun başında itibarı olmayan bir futbol kulübünde başlarsınız. Zamanla maçlarda iyi performans sergileyerek ve verimli antrenman çalışmaları yaparak sezon ortası veya sonunda daha iyi bir kulübe gidebilirsiniz. Oyundaki lüks puanınız sizin kız arkadaşına sahip olma şansınızı etkiler. Kız arkadaşı karakterinize mutluluk kazandırır. Ama kız arkadaşınızla ilgilenmeyi ihmal ederseniz basında antrenörünüz hakkında ileri geri konuşmalar yapar ve antrenörünüzle ilişkiniz düşer. Antrenör ile ilişkiniz maç sonu aldığınız rating puanına bağlıdır. Bu puanlama 10 üzerinden yapılır. Bunun yanı sıra maç içinde size pozisyon gelmesi şansı da takım arkadaşlarınızla olan ilişkinize bağlıdır. Oyun içinde paslı oynarsanız ve bir de devamlı olarak asist yaparsanız takım arkadaşlarınızla ilişkiniz yükselir. Oyun içinde araba alırsanız random olarak kız arkadaşınız ya da takım arkadaşınız arabanızı kullanmak isteyecektir. Eğer izin verirseniz ilişkiniz yükselir ama arabanızı verdiğiniz kişinin kaza yapma riski vardır. Bu durumda tamir ücretini kendiniz ödersiniz. Oyunda taraftarlarla ilişkinizi de iyi tutmalısınız eğer taraftarlarla ilişkiniz kötüyse maç içinde yakaladığınız pozisyonları daha oynayamadan kaybedersiniz çünkü taraftarların ıslıkları karakterinizin moralini bozar. Milli takım başarılarınız taraftarla ilişkinizi yükseltebilir. Bunun yanı sıra takımın maç kazanması takımın kupa veya şampiyonluk kazanması gibi durumlar da taraftarla ilişkinizi yükseltebilir.

 Oyunda maç esnasında 3 seçenek bulunur. Bunlar maçta sergiledğiniz performansı ayarlamanıza yardımcı olur. 3 kalple oynarsanız karakteriniz çabuk yorulur ve enerjisi bitip oyundan alınır. 2 kalple oynarsanız enerjinizin yarısından fazlasını kaybedersiniz. 1 kalple oynarsanız enerjinizin yüzde 30unu kullanmış olursunuz. Bu kalpler size pozisyon gelme şansını belirler. Oyun menüsündeki mağazadan krampon ya da enerji içeceği alabilirsiniz. Enerji içecekleri enerjinizi doldurur kramponlarda sizin topa vurma gücünüze güç, koşma hızınıza hız katarlar. Oyunda bunların yanı sıra para kazanmak için kumar oynayabiirsiniz. Kumar oynarken dikkatli davranmanızı öneririm. Çok fazla kumar oynarsanız basına yansır ve bütün ilişkileriniz alt üst olur. Oyunda en mantıklı yol para biriktirip bir ahır almaktır. Bu ahırdan kendinize at alıp atınızı yarışlara sokabilirsiniz. Atınız birinci olursa 100* ikinci olursa 50* üçüncü olursa 25* para kazanırsınız.


Hileli Oyunlar

Her oyunun olduğu gibi New Star Soccer'ın da kullanıcılar tarafından yapılmış bir hacked versiyonu vardır. Bunların genellikle sınırsız para sınırsız enerji gibi avantajları olur ancak ben bunlarla beraber oynamanızı kesinlikle önermem. Ya da orjinal versiyonda yeteri kadar oynadıktan sonra oyunun suyunu çıkarmak için indirip deneyebilirsiniz. Yalnız hileli versiyonlar sizi oyundan soğutur 10 dakika gibi bir sürede oyundan uzaklaşmış olursunuz.

Yayımcı(lar) New Star Games
Dağıtıcı(lar) New Star Games
Yapımcı(lar) New Star Games

Oyun motoru Blitz3D ve Blitz Max

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder